Detalii de contact

Centrul ECHO MEDICA dispune de mai multe ecografe performante, care permit investigarea tuturor organelor interne si care vin in completarea specialitatilor medicale.

0745 030 275
costache.adi@gmail.com

Adresa
Strada Constantin Brâncuși 11, București 030424

 

 

Depre noi

ECOGRAFIE, NUTRITIE
Dr. Costache Cristina

Dr. Costache Cristina, medic primar medicina de familie, competenta echografie si nutritie medicala, experienta de 17 ani in domeniul ultrasonografiei si de aprox. 10 ani in formarea in echografie.
Diete personalizate pentru reducerea sau creșterea greutății corporale. Alimentația sănătoasă înseamnă un consum echilibrat de alimente. Pentru un stil de viață sănătos trebuie să ținem cont de ceea ce mîncăm, de cum mîncăm și de conținutul alimentelor care compun mesele noastre zilnice. De aceea, trebuie să existe un consum echilibrat de macronutrienți (proteine, glucide, grăsimi) și micronutrienți (minerale și vitamine).

ECOGRAFIE
Profesor Dr. Costache Adrian

Profesor Dr. Adrian Costache, responsabil national al competentei de echografie generala, coordonator al Centrului de formare in ultrasonografie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, sef al Unitatii de ultrasonografie din cadrul Spitalului clinic “Dr. I.Cantacuzino” Bucuresti, lector al scolii europene de ultrasonografie Euroson School, expert international in domeniul ecografiei de parti moi (ecografie mamara, tiroidiana, scrotala, musculo-scheletala), expert in corelatii diagnostice eco-morfo-histologice (estimarea dg. anatomo-patologic prin criterii ecografice), experienta de 27 de ani in domeniul ecografiei si in domeniul formarii in ecografie.

ECHOMEDICA

Programul nostru

LUNI
16.00 - 18.30
MIERCURI
16.00 - 18.30

 Servicii:
Ecografie abdomen inferior/superior / ecografie tiroida / ecografie mamara / ecografie prostata / ecografie musculara / ecografie parti moi

Ecografie:
Ecografia este o tehnica prin care se vizualizeaza muschii si organele interne (marimea lor, structura, posibilele leziuni sau afectiuni). Metoda nu este dureroasa, este neinvaziva si pacientul nu este iradiat.

Nutritie:
Nutritionistul este expertul care rezolva diferitele probleme cu privire la o nutritie sanatoasa. Acesta lucreaza în general în servicii de sanatate publica, unde colaboreaza cu medici specialisti pentru asigurarea unei nutritii echilibrate si curative în conformitate cu ultimele descoperiri medicale în acest domeniu.

Diete personalizate:
Diferenta dintre o dieta obisnuita, citita pe net si una personalizata este ca dietele personalizate sunt create special pentru tine, in armonie cu stilul tau de viata, preferintele tale culinare si obiectivele tale.

“Sănătatea este cel mai important lucru pe care îl ai în viață!”

ECHO MEDICA