Detalii de contact

Centrul ECHO MEDICA dispune de mai multe ecografe performante, care permit investigarea tuturor organelor interne si care vin in completarea specialitatilor medicale.

0745 030 275
costache.adi@gmail.com

Adresa
Strada Constantin Brâncuși 11, București 030424

 

Politica de confidentialitate

Politica de Confidențialitate a Echomedica.ro

Client: ECHO MEDICA S.R.L.
Reg. com.: J40/532/1997
CIF: 9133469
Adresa: Str. Constantin Brancusi, Nr.11, Bl.D16, Sc.2, Ap.43 Sector 3
Judet: Bucuresti

0745 030 275 / 0744654136
costache.adi@gmail.com

La Echomedica.ro, ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale utilizatorilor noștri. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră atunci când vizitați și utilizați website-ul nostru.

Colectarea informațiilor personale

Atunci când utilizați website-ul nostru, este posibil să ne furnizați anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte date de contact. Aceste informații pot fi colectate atunci când completați formularele de contact, solicitați informații sau ne trimiteți întrebări sau feedback.

Utilizarea informațiilor personale

Utilizăm informațiile personale pe care le colectăm în următoarele scopuri:

  1. Pentru a vă oferi informațiile și serviciile solicitate, precum răspunsuri la întrebări sau solicitări de contact.
  2. Pentru a vă comunica actualizări, știri sau oferte speciale legate de serviciile noastre, în cazul în care ați optat să primiți astfel de informații.
  3. Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră pe website-ul nostru.
  4. Pentru a analiza și evalua utilizarea website-ului nostru, în scopuri statistice și de cercetare.
  5. Pentru a respecta cerințele legale aplicabile și a ne proteja drepturile și interesele noastre legitime.

Divulgarea informațiilor către terți

Nu vindem, tranzacționăm sau transferăm în mod voluntar informațiile personale către terți în afara Echomedica.ro, cu excepția situațiilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate de dumneavoastră sau în conformitate cu cerințele legale aplicabile.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și luăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă, divulgarea sau distrugerea acestora. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că nicio metodă de transmitere a informațiilor prin internet sau de stocare electronică nu este complet sigură și nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră privind informațiile personale

În conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal, aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării informațiilor personale pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor și de a solicita transferul acestora.

Contact

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la această politică de confidențialitate sau la modul în care prelucrăm informațiile dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe website-ul nostru.

Această politică de confidențialitate este valabilă începând cu data de 20.06.2023