Detalii de contact

Centrul ECHO MEDICA dispune de mai multe ecografe performante, care permit investigarea tuturor organelor interne si care vin in completarea specialitatilor medicale.

0745 030 275
costache.adi@gmail.com

Adresa
Strada Constantin Brâncuși 11, București 030424

 

 

Servicii

Ecografie


Explorările ecografice sunt de mai multe tipuri, în funcție de regiunea ce urmează a fi vizualizată și de echipamentul folosit. Cu ajutorul ecografiei pot fi depistate diferite modificări în structura organelor, cum ar fi formațiunile tumorale sau bolile inflamatorii.

Imaginile sunt interpretate de către echipa noastră, formată din profesori universitari, conferențiari și medici de renume specializați în ecografie.

Echo Medica dispune de mai multe aparate de ecografie , cu ajutorul cărora se pot realiza ecografii:

  • abdominale (investigarea ficatului, pancreasului, rinichilor, splinei, vezicii urinare, ovarelor, prostatei);
  • pelvine;
  • mamare (evaluarea structurii sânului);
  • tiroidiene (evaluarea nodulilor tiroidieni);
  • cervicale (ganglioni, tumori, tulburări circulatorii);
  • musculo-scheletale;
  • endo-vaginale;
  • părți moi,
  • carotidian.

 

Nutritie

Acest serviciu este dedicat tuturor persoanelor care doresc sa atinga greutatea optima si sa-si insuseasca un stil de viata sanatos.

Medicina Genetica


Medicina genetică are rolul să reprogrameze răspunsul genelor noastre și este cea mai adâncă şi durabilă forţă a schimbării. Este calea cea mai rapidă pentru a declanşa acele schimbări pozitive şi cea mai sigură de a le menţine.

Predispoziții genetice
Programul genotip are marele avantaj de a indentifica predispozițiile genetice ale fiecăruia, astfel încât putem realiza un plan alimentar complex, care se adresează atât problemelor actuale, cât și predispozițiilor de a dezvolta anumite afecțiuni medicale cum ar fi cancere, boli metabolice, cardiace ș.a.m.d.

Diete personalizate
Pentru a atinge starea de funcţionare optimă, este necesar să vă alimentaţi în conformitate cu propriul genotip, astfel vă aducețti nivelurile genetice la parametri normali.

Strategie durabilă
Nutriția genetică, este cea mai rapidă formă pentru a declanşa schimbările şi cea mai sigură de a le menţine. În cadrul unei consultații analizăm împreună toate aspectele specifice genotipului. Acestea acţionează pentru asigurarea sănătăţii, greutăţii şi vitalităţii optime. De aceea, cea mai bună strategie este o alimentație adecvată combinată cu exerciţii fizice.

VALORI

Va punem la dispozitie cursuri si stagii practice (initiere, perfectionare, educatie medicala continua) pentru incepatori si avansati in domeniul ecografiei generale.

Profesionalism0%
Seriozitate0%
Devotament0%
Experienta0%